Munic eyewear


Munic Eyewear is een Duits bedrijf, gevestigd in München. Het werd opgericht in 1991 door CEO en designer Marcus Riess en wordt nu geleid door het echtpaar Ari en Marcus Riess. In deze tijden van  minderwaardige massaproductie verlangen mensen naar producten die de handgemaakte feeling hebben en die geproduceerd worden met speciale aandacht.
Bij Munic worden de basic waarden gedefinieerd door eenvoudige lijnen, harmonieuze kleuren en stijl. Munic eyewear is fashionable en authentiek, het resultaat van een proces dat aan elk detail bijzonder veel aandacht besteedt. Voor mensen met stijl die beslissingen nemen op basis van hun goede smaak. Een milieubewust design in de beste kwaliteit dat u een langdurig genoegen biedt. Handmade in Duitsland, Oostenrijk en Japan.

Hun filosofie...


Voor munic betekent “frame your personality” meer dan enkel een slogan. Het vertegenwoordigt het standaard idee voor innovatief design, high-quality materialen en harmonieuze vormen.  De resultaten zijn zowel modern als tijdloos. Monturen die je personaliteit benadrukken, zonder overheersend te zijn.

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.