optisch  |  MUNIC

MUNIC, Optische bril, Munic - optisch

Bij Munic worden de basic waarden gedefinieerd door eenvoudige lijnen, harmonieuze kleuren, vormen en stijl. De brillen zijn zowel modern als tijdloos. Het zijn monturen die je personaliteit benadrukken, zonder overheersend te zijn. De brillen zijn vervaardigd uit flinterdun titanium en acetaat.

TWINSTYLE
Heeft u zonet het bijna perfecte montuur opgezet qua vorm maar niet qua materiaal?

TwinStyle, een idee dat zowel eenvoudig als geniaal is: één ontwerp - twee versies – twee verschillende materialen. Identiek in design, in maat en in pasvorm, maar verschillend in stijl en expressie – gelijk maar toch weer niet.

TWINEVOLUTION
Of is de vorm net iets te groot? Of houdt u niet van neuspadjes?

Het Twinevolution concept combineert één vorm met een hele reeks aan kleine verschillen, kleurennuances, maten en materialen. Elk montuur is lichtjes anders, met een eigen karakter, stijl en expressie.

CLIPS
Twee in één. Een eenvoudige, maar fascinerende oplossing. De nieuwe munic zonneclips zijn gemaakt van licht titanium en transformeren de munic optische monturen in no time in hypermoderne, high-fashion zonnebrillen. 

Interesse in dit montuur?
Maak snel een afspraak bij de betere optiekzaak bij jou in de buurt!

Favorieten
Zoek een optiekzaak

Interesse in dit montuur?
Maak snel een afspraak bij de betere optiekzaak bij jou in de buurt!

Favorieten
Zoek een optiekzaak

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.