Signature  |  MUNIC

MUNIC, Optische bril, Zonnebril, Munic - optisch

SIGNATURE – Een nieuwe exclusieve collectie ter gelegenheid van dertigjarig bestaan

Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum heeft Munic een nieuwe, exclusieve collectie gelanceerd, genaamd ‘Signature’, die met ‘Sign’ en ‘Nature’ niet alleen twee dingen in de naam combineert maar ook het onmiskenbaar handelsmerk van Munic met een sterke ‘signatuur’ onderstreept en anderzijds de liefde voor de natuur en de duurzaamheid van de Munic producten benadert.

LUCHT, WATER, VUUR & AARDE
De collectie is geïnspireerd door de vier kenmerken van de natuur: water, aarde, lucht en vuur, elk tot leven gebracht in het brilontwerp. Het resultaat is niet zomaar een jubileum collectie geworden, maar uitgegroeid tot een volledig designconcept. Lucht boven mij, aarde onder mij, vuur in mij en water om mij heen.

ECO-ACETAAT
De liefde voor natuur reflecteert niet alleen in de verwerking van natuurelementen in de modellen, bovendien worden de ‘Signature’ acetaat brillen bij Munic Eyewear vervaardigd uit Eco-acetaat.

Traditionele acetaat bestaat voor ongeveer 2/3de uit hout en katoenvezel, en voor 1/3de uit chemische additieven. De ‘Signature’ collectie daarentegen maakt gebruik van Eco-acetaat, volledig vervaardigd uit hout en katoenvezels, de chemische additieven worden achterwege gelaten.

Het resultaat is een duurzaam, ecologisch montuur dat volledig door de natuur kan afgebroken worden, zonder enige schade aan te richten aan de natuur. Een totaalconcept.

FILOSOFIE
Deze collectie reflecteert verder de duurzaamheid waar Munic Eyewear zo hard naar streeft. In een tijdsgeest waar alles zo snel veranderd, ontwikkelt Munic Eyewear monturen die de consument langer en met plezier draagt, tijdloos en duurzaam.

De monturen met lucht-, aarde- en water-elementen zijn nu reeds verkrijgbaar bij Munic Eyewear. De monturen met vuur-elementen worden gelanceerd deze winter 2022-2023.

Interesse in dit montuur?
Maak snel een afspraak bij de betere optiekzaak bij jou in de buurt!

Favorieten
Zoek een optiekzaak

Interesse in dit montuur?
Maak snel een afspraak bij de betere optiekzaak bij jou in de buurt!

Favorieten
Zoek een optiekzaak

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.