U speelt de hoofdrol in ons verhaal — Als wij onze handen in elkaar slaan, onze kennis delen, dan is de overwinning een feit.

Vision Company is ontstaan in 2010, opgericht door Ann De Muynck. Haar passie? Vision Company. U kent het wel, bloed, zweet en tranen maar bovenal toch wel de gedrevenheid dag na dag, het onverwoestbare vertrouwen in de toekomst, de producten en het team. De ‘ondernemers-spirit’ u zeker niet vreemd.

Bij de start was het optisch glas onze “core-business”. De intense samenwerking met optoVision, de beste Duitse leverancier van optische glazen ligt aan de basis van onze succesvolle start. Al snel werd de afdeling “monturen” in het leven geroepen. Het aanbod van meerwaarde producten aan de zelfstandige opticien is voor ons een must. Vandaar de keuze voor de merken TAVAT en MONOQOOL.

Tot op heden (2018) levert Vision Company u voornamelijk producten. Vision Company is echter meer dan dat. Omdat wij het ondernemerschap delen met u en steeds oplossingsgericht willen werken aan uw succes, zijn wij uw partner over de hele lijn. Wij bieden marketingoplossingen en one to one coaching aan.

Uw groei is onze motivatie. Met Vision Company staan wij schouder aan schouder in een markt onderhevig aan vele veranderingen. Samen met u spelen wij in hetzelfde team. Het no-nonsense team, het team dat weet wat het kost om een zaak succesvol te runnen. Als wij onze handen in elkaar slaan, onze kennis delen, dan is de overwinning een feit. 

Ons team staat klaar om u op weg te helpen! Aan de telefoon, in de winkel, bij elke actie die u onderneemt, zetten wij ons beste beentje voor.

Ann De Muynck

Founder

De core-business van Ann vinden we terug bij optoVision en de optische glazen. Ann vertoeft hoofdzakelijk op bureau, werkend aan de langetermijnvisie van Vision Company. Onze beste klanten mogen haar af en toe over de vloer verwachten in functie van de samenwerking.

Tine Leyn

Assistant business manager

Tine is de rechterhand van het management en zo verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze klanten en ons salesteam. Ook voor al uw vragen omtrent marketing: acties, reclame-bedelingen, beurzen,... moet u bij Tine zijn.

Britt Janda

Customer Support

Britt is onze bekende stem aan de telefoon. Britt beantwoordt met veel plezier dagelijks jullie telefoons, neemt jullie bestellingen op en beantwoordt graag al jullie vragen over het glas.

Lorenzo Van Camp

Customer support & marketing

Lorenzo versterkt de backoffice. Hij staat Britt bij met de customer support en Tine met de marketing.

Marthe Opbrouck

Customer support

Marthe is onze administratieve expert en zal ook samen met Britt en Lorenzo de backoffice versterken.

Stijn Vaeyens

Account manager frames

De core-business van Stijn vinden we terug bij de monturen TAVAT and Monoqool. Hij komt u met veel passie en overtuiging vertellen over het verhaal achter onze merken.

Elise Vandeursen

Advisor Optical Lenses

Elise gaat dagelijks de baan op om opticiens van alle nieuwigheden bij Vision Company en optoVision op de hoogte te brengen. Voor alle opticiens in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant is zij het bekende gezicht.

Tine Feys

Advisor Optical Lenses

Met Tine sluiten we ons team af. Ook Tine gaat vol enthousiasme de baan op met alle details en nieuwigheden bij Vision Company en optoVision. Voor alle opticiens in West- en Oost-Vlaanderen is zij het vertrouwde gezicht.

Stoute verwachtingen.
Om de stoutste verwachtingen van onze klanten te blijven overtreffen in termen van kwaliteit, service en integriteit, streeft elk lid van ons team, in alles wat hij/zij doet naar de hoogste waarden en blijven we investeren in de beste technologische producten en processen. 

Moedige ondernemers.
Wij gaan dagelijks en onvoorwaardelijk, samen met onze partners en ons team voor de belangen van de zelfstandige opticien. Met u delen wij  het ondernemerschap, de uitdagingen, de risico's, de moed, de volharding en de overwinningen. Voor onze klanten willen wij niks minder dan een meedenkende, ondersteunende en loyale partner zijn. Dit verwezenlijken we door een langetermijn visie, een dagelijks engagement, bezielde keuzes, integere beslissingen. 

Wij en uw vleugels.
Ons team geeft u vleugels door het doorgedreven persoonlijk contact, de oplossingsgerichte visie, de nooit aflatende ijver en het onstuitbaar enthousiasme om u, beste klant, de geschikte oplossing te bieden. Ons team gaat voor U, uw zaak en uw klant!

Applaus voor U!
"Partnership" start met luisteren naar elkaar, gaat over het groeien tot elkaar en bestaat door het respect voor elkaar. Wij bij Vision Company kijken uit naar uw feedback. Het getuigt van uw betrokkenheid en stelt ons in staat om ons verder te ontwikkelen, verder te groeien. Uw feedback is waardevol en brengt ons altijd dichter tot elkaar. Daarvoor en voor zo veel meer willen wij u nu reeds danken. 

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.