Monoqool

Wat een combinatie, Allan en Bettina Petersen, partners thuis en op het werk. Vergezeld door de "company dog" Yuzu en hun team, dagelijks te vinden in hun kantoor de Danstuplund, te midden van de groene, Deense natuur. Innovatie, comfort en service dragen ze hoog in het vaandel. Hun keuze voor de zelfstandige opticien is vanzelfsprekend en duurzaam. Als rasechte ondernemers weten zij precies wat nodig is om een zaak succesvol te maken. Alles wat zij aanbieden is "af". Het design van de modellen, het fijne kleurenpallet, de beelden en het POS materiaal voor in de zaak. Onze samenwerking met Monoqool wordt gekenmerkt door warmte, respect en ondernemerschap. 

MUNIC

Achter elk merk staan mensen met ideeën en passie. Sommige merken stellen deze mensen centraal en maken er schitterende sterren en wervelende uithangborden van. De schijnwerpers zijn nooit echt ons ding geweest. Wij willen vooral ons werk en onze eyewear de aandacht schenken die ze verdienen. Van bij de start verkozen we een plaatsje  op de achtergrond in te nemen. Marcus Riess, zoon van een bijzonder gerespecteerd optieker in München, heeft een aangeboren passie voor eyewear en perfect design. Dankzij zijn ervaring begrijpt hij als geen ander wat het onderscheid maakt tussen een goede bril en een perfecte bril. Ari Riess is een passionele organisator en ondernemer en staat garant voor unieke en – ondanks de grootte van het bedrijf – persoonlijke service.

TAVAT

Vision Company is sinds jaar en dag agent van TAVAT Eyewear. Vader en dochter, Jeremy Baines en Roberta Baines. Samen met hun team staan ze als een rots achter het merk TAVAT en de zelfstandige opticien. Hun doel is dan ook om de opticien te beschermen tegen de impact van de grote ketens. Jeremy, ooit zelf zelfstandig opticien, haalt alles uit de kast om van TAVAT een succes te maken. Dapper bijgestaan door zijn dochter, notoir duizendpoot en onze steun en toeverlaat bij de uitbouw van TAVAT in België.

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.