Monoqool

Wat een combinatie, Allan en Bettina Petersen, partners thuis en op het werk. Vergezeld door de "company dog" Yuzu en hun team, dagelijks te vinden in hun kantoor de Danstuplund, te midden van de groene, Deense natuur. Innovatie, comfort en service dragen ze hoog in het vaandel. Hun keuze voor de zelfstandige opticien is vanzelfsprekend en duurzaam. Als rasechte ondernemers weten zij precies wat nodig is om een zaak succesvol te maken. Alles wat zij aanbieden is "af". Het design van de modellen, het fijne kleurenpallet, de beelden en het POS materiaal voor in de zaak. Onze samenwerking met Monoqool wordt gekenmerkt door warmte, respect en ondernemerschap. 

TAVAT

Vision Company is sinds jaar en dag agent van TAVAT Eyewear. Vader en dochter, Jeremy Baines en Roberta Baines. Samen met hun team staan ze als een rots achter het merk TAVAT en de zelfstandige opticien. Hun doel is dan ook om de opticien te beschermen tegen de impact van de grote ketens. Jeremy, ooit zelf zelfstandig opticien, haalt alles uit de kast om van TAVAT een succes te maken. Dapper bijgestaan door zijn dochter, notoir duizendpoot en onze steun en toeverlaat bij de uitbouw van TAVAT in België.

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.