Wires   |  Monoqool

Monoqool, Optische bril, Wires

Monoqool... introduceert de nieuwe 'Wire-series'

Wie reeds een Monoqool draagt, weet waarom!

We kennen ze reeds vanwege hun typisch 3D-printing productieproces, hun design, lichtheid, techniciteit en eenvoud. Geen schroeven = geen kwaaltjes.

Deze keer daagt Monoqool hun eigen productieproces uit. Met de Wire collectie brengen ze een ware combinatie van 3D-printing en draadconstructies.

Voor Monoqool zijn vijzen helemaal passé, ze besteden liever aandacht aan slimme technische oplossingen en details. Zo heeft de veer alle kenmerken van wat een geweldig ontwerp is wanneer je alle onnodige elementen elimineert. Op die manier nemen ze de na-zorg van de bril zo goed als weg.

Ook alle mogelijkheden die 3D-printing biedt worden bij deze Wire series helemaal benut. Voor de bevestiging van de draden aan de voorkant van het frame werden er kleine ‘tunnels’ gemaakt in het scharniergebied. Zo wordt de illusie gecreëerd dat de draad uit één stuk bestaat.

Alweer een slim, technisch detail!

Bekijk zeker het filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=Rf4gyKQcvD8

Interesse in dit montuur?
Maak snel een afspraak bij de betere optiekzaak bij jou in de buurt!

Favorieten
Zoek een optiekzaak

Interesse in dit montuur?
Maak snel een afspraak bij de betere optiekzaak bij jou in de buurt!

Favorieten
Zoek een optiekzaak

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.