Motus  |  TAVAT

TAVAT, Optische bril, Zonnebril

Motus is Tavat’s nieuwste collectie. Het betekent ‘beweging’ in het Latijn en draait rond het verbinden van oud en nieuwe ambacht technieken. De collectie omhelst het idee dat we naar ons verleden moeten kijken om de toekomst te bouwen.  

De collectie is samengesteld uit gedurfde monturen die boeien met hun sculpturale vormen en tactiele materialen. Hierdoor heerst een relaxte maar luxueuze sfeer.

Tavat maakt hierbij gebruik van tandwielen, een van de oudste constructieonderdelen die de mensheid kent. Het tandwiel wordt tegenwoordig steeds meer opnieuw gebruikt. Tavat heeft op basis van het tandwiel zijn nieuwe scharnier met dubbele versnelling ontwikkeld. Deze zijn bestand tegen de gedurfde frames waar Tavat voor bekend staat.

Het resultaat is een harmonieuze ervaring: een knipoog naar het oude, terwijl de vooruitgang van vandaag wordt verweven, en plaats maken voor een product dat morgen meegaat.

Interesse in dit montuur?
Maak snel een afspraak bij de betere optiekzaak bij jou in de buurt!

Favorieten
Zoek een optiekzaak

Interesse in dit montuur?
Maak snel een afspraak bij de betere optiekzaak bij jou in de buurt!

Favorieten
Zoek een optiekzaak

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.