Optische glazen

Optische glazen bieden een oplossing voor mensen die wazig zien veraf, dichtbij of beide. We noemen ze ook wel eens corrigerende glazen. Ga op zoek naar uw probleem bij de rubriek 'Corrigeren van visie'.

Ook voor mensen die in eerste instantie wel scherp zien, kunnen optische glazen een antwoord bieden op allerhande kwaaltjes. Er wordt dan geen sterkte verwerkt in de glazen maar wel specifieke filters, coatings of materialen zodat uw oogprobleem of -ongemak verholpen wordt. Ga op zoek naar uw oplossing bij de rubriek 'beschermen van ogen'.

Bent u opticien en wil u onze glazen beter leren kennen? Via onze filter kan u gericht zoeken naar de verschillende types glazen en eigenschappen. 

Ontdek hier de weg van optoVision's brilglazen.

Voor elk probleem een gepaste oplossing!

Corrigeren van visie

Corrigerende glazen bieden een oplossing voor mensen die wazig zien. Door een sterkte in het glas te slijpen zorgen we ervoor dat de afwijking in de lens gecorrigeerd wordt en we zo terug een optimaal zicht krijgen.

Bekijk de oplossing

Beschermen van ogen

Beschermende glazen werken preventief of voorkomend tegen zaken zoals blauw licht, cataract, macula degeneratie, felle zonnestralen,... . - Ze zorgen ook voor een verzachtend effect bij oogproblemen. -

Bekijk de oplossing

Onderhoud van glazen

Elke brildrager heeft een hekel aan de banale kwaaltjes van het brildrager zijn: beslagen glazen, vette glazen, krassen op de glazen, gebroken glazen,... Zeg ze nu vaarwel!

Bekijk de oplossing

Dagelijks leven

In het dagelijks leven ervaren we allerlei oog-ongemakkelijkheden: felle zon, last van nachtblindheid, vermoeide ogen, de dagelijkse bril is oncomfortabel tijdens het sporten... Ontdek de mogelijkheden.

Bekijk de oplossing

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.