Verschil met unifocaal en progressief

Mensen zouden zich weleens kunnen afvragen waarom ze speciaal zouden moeten kiezen voor computerglazen en niet voor gewone unifocale of progressieve glazen. De voordelen van computerglazen zitten voornamelijk verwerkt in het 'design' of het gezichtsveld van de glazen. De wazige gedeeltes zijn er zo op aangepast dat deze niet in ons computerbeeld vallen. 

Bij deze glazen kan er gekozen worden voor verschillende indexen, materialen, coatings. Bovendien kunnen er verschillende toepassingen aan toegevoegd worden: kleur, verkleurend, gepolariseerd, eyecare of autorijden.

Indoor® Fit Orgalit®

De Indoor® Fit glazen zijn beeldschermglazen ideaal voor werken op korte afstand en beeldschermafstand. Bovendien kan men met deze bril tot op 4 meter afstand scherp zien. Ideaal voor dokters, leerkrachten, bediendes aan de balie,... . 

Ze worden vervaardigd met de freeform-slijptechniek. Op die manier wordt er aan digitale optimalisering van het glasdesign gedaan. Zo bereiken we een identiek gezichtsveld ongeacht de dioptrie. 
De klant zelf beslissen op welke afstand hij of zij het meeste zal werken, op die manier kiest de klant zelf op welke afstand hij het beste wil zien. 

Deze glazen behoren tot de categorie 'goud' en bieden een premium comfort.

Indoor® + Orgalit®

Ook de Indoor® + glazen zijn ideale glazen voor activiteiten op lees- als schermafstand. Het ideale zicht wordt bereikt wanneer ze ingezet worden op een werkafstand van 80cm. Zo bereiken we een groter gezichtsveld op deze afstand dan bij leesbrillen. 

Op die manier behoort dit glas tot de categorie 'zilver' en biedt het de drager een super comfort.

Bij het bestellen, dient men de correctie voor nabij te vermelden. De degressie heeft een dioptrie van 0.8 of 1.5.

Indoor® Orgalit®

De Indoor® glazen zijn computerglazen ideaal voor activiteiten op korte afstand. Ze hebben een breed gezichtsveld op korte en middellange afstanden. Het ideale zicht wordt bereikt wanneer de glazen ingezet worden op een werkafstand van 40cm. 

Zo behoort dit glas tot de categorie 'zilver' en biedt de drager een super comfort.

Bij het bestellen, dient men de correctie voor nabij te vermelden. De degressie heeft een dioptrie van 1.0.

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.