Verschil met unifocaal en progressief

Mensen zouden zich weleens kunnen afvragen waarom ze speciaal zouden moeten kiezen voor computerglazen en niet voor gewone unifocale of progressieve glazen. De voordelen van computerglazen zitten voornamelijk verwerkt in het 'design' of het gezichtsveld van de glazen. De wazige gedeeltes zijn er zo op aangepast dat deze niet in ons computerbeeld vallen. 

Bij deze glazen kan er gekozen worden voor verschillende indexen, materialen, coatings. Bovendien kunnen er verschillende toepassingen aan toegevoegd worden: kleur, verkleurend, gepolariseerd, eyecare of autorijden.

Indoor® 4.1 Orgalit®

De Indoor® 4.1 glazen zijn beeldschermglazen ideaal voor werken op korte afstand en beeldschermafstand. Bovendien kan met deze glazen tot op 4 meter afstand scherp zien. Ideaal voor leerkrachten, bediendes aan de balie, kantoormedewerkers…

Ze zijn zo de perfecte aanvulling op progressieve glazen.

De glazen worden vervaardigd met de freeform slijptechniek. Door de digitale optimalisering van het glasdesign bereiken we identieke gezichtsvelden ongeacht de dioptrie. Door bovendien rekening te houden met de individuele parameters zoals de pupilafstand, vertex en kromming van de montuur verkrijgen we een sterk geïndividualiseerd glas.

U kan zelf de optimale afstemming van uw glazen kiezen: boek, pc of de kamer. Of u kiest zelf uw individuele belangrijkste kijkafstand.

Met extra Near Vision ID, bekomen we een verbeterd zicht voor de nabij-afstand tot wel 40%!

Deze glazen behoren tot de categorie ‘goud’ en bieden een premium comfort.

Indoor® Fit Orgalit®

Deze glazen bieden net zoals de Indoor® 4.0 glazen extra comfort voor werken op korte afstand en beeldschermafstand. Ook deze glazen garanderen een scherp zicht tot 4m en zijn zo ideaal voor leerkrachten, bediendes aan de balie, kantoormedewerkers,…

De perfecte aanvulling op progressieve glazen.

Net zoals bij de Indoor® 4.0 glazen worden Indoor® Fit glazen geproduceerd met de freeform slijptechniek. Door de digitale optimalisering van het glasdesign bereiken we identieke gezichtsvelden ongeacht de dioptrie.

Ze verschillen van de Indoor® 4.0 glazen doordat er enkel rekening wordt gehouden met de individuele parameter ‘pupilafstand’. Op die manier bekomen we een geoptimaliseerd glas. Ook de optie ‘Near Vision ID’ (verbetering nabij-zicht tot 40%) is bij deze glazen niet mogelijk.

U kan zelf de optimale afstemming van uw glazen kiezen: boek, pc of de kamer. Of u kiest zelf uw individuele belangrijkste kijkafstand. 

Deze glazen behoren tot de categorie 'goud' en bieden een premium comfort.

Indoor® + Orgalit®

Ook de Indoor® + glazen zijn ideale glazen voor activiteiten op lees- als schermafstand. Het ideale zicht wordt bereikt wanneer ze ingezet worden op een werkafstand van 80cm. Zo bereiken we een groter gezichtsveld op deze afstand dan bij leesbrillen. 

Op die manier behoort dit glas tot de categorie 'zilver' en biedt het de drager een super comfort.

Bij het bestellen, dient men de correctie voor nabij te vermelden. De degressie heeft een dioptrie van 0.8 of 1.5.

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.