Unifocale glazen

Unifocale glazen bieden een antwoord voor mensen die wazig zien dichtbij of veraf. Door een sterkte in te slijpen corrigeren we als het ware de afwijking zodat er opnieuw scherp kan gezien worden. 
Maar ook voor mensen die in eerste instantie geen sterkte nodig hebben, kunnen de unifocale glazen in combinatie met specifieke toepassingen een antwoord op problemen bieden zoals nachtblindheid, cataract,... . 

Onze unifocale kunststof lijn krijgt de naam 'Orgalit®'. 
Onze unifocale minerale lijn krijgt de naam 'Optolux®'.

Bij deze glazen kan er gekozen worden voor verschillende indexen, materialen, coatings. Bovendien kunnen er verschillende toepassingen/eigenschappen aan toegevoegd worden: kleur, verkleurend, gepolariseerd, eyecare of autorijden.

Orgalit® Welness Premium

De Orgalit® Welness Premium glazen zijn een combinatie van 2 types unifocale glazen: de Orgalit® Welness en de Orgalit® Premium. Ontdek hun voordelen hieronder.

Op deze manier behoren de glazen tot de categorie 'goud' en bieden ze zo een premium comfort

Orgalit ® Premium

Deze glazen zijn bekend omwille van hun precieze beeldkwaliteit tot in de rand of periferie van het glas. Zo zijn deze glazen zeker een meerwaarde voor de dynamische brildrager. 

Deze glazen worden vervaardigd met de freeform slijptechniek waardoor ze een natuurlijk zicht (door optimalisering in functie van de draagpositie) en een identiek gezichtsveld voor beide ogen (ongeacht verschillende sterktes en dankzij digitale optimalisering) garanderen.
Door bovendien rekening te houden met de individuele parameters zoals de pupilafstand, vertex en kromming van de montuur verkrijgen we een sterk geïndividualiseerd glas. 

Op deze manier behoren de glazen behoren tot de categorie 'goud' en bieden ze zo een premium comfort

Orgalit® Optimize

Het geoptimaliseerd unifocaal glas met net dat extraatje meer.

Deze glazen worden vervaardig met de freeform slijptechniek waardoor ze een identiek gezichtsveld voor beide ogen garanderen (ongeacht verschillende sterktes en dankzij digitale optimalisering).

Door de individuele pupilafstand mee te nemen in de berekening van het glasoppervlak, bekomen we een verbeterde kijkkwaliteit.

Deze glazen behoren tot de categorie ‘zilver’ en bieden zo een super comfort.

Orgalit® Welness

De Orgalit® Welness glazen bieden extra ondersteuning van het nabijzicht. Bv voor mensen die veel werken op GSM en tablet, veel lezen, studenten,... . De extra ondersteuning vertaalt zich in een lichte verhoging van de sterkte met 0.5 dpt in het onderste deel van het glas. Zo worden onze ogen minder snel vermoeid. Dit glas is ook zeker aan te raden voor een niet-brildrager.

Deze glazen worden vervaardigd met de freeform slijptechniek waardoor ze een identiek gezichtsveld voor beide ogen (ongeacht verschillende sterktes en dankzij digitale optimalisering) garanderen.

Deze glazen behoren tot de categorie 'zilver' en bieden ze zo een super comfort

Orgalit® AS

Deze glazen bieden net zoals de Orgalit® Premium glazen een optimaal zicht tot in de periferie of rand. Echter wordt er geen rekening gehouden met individuele optimalisatieparameters. Bij de Orgalit® Premium wordt dit wel gedaan waardoor we een comfortabeler glas verkrijgen. 

Deze glazen behoren tot de categorie 'zilver' en bieden een super comfort

Orgalit® - Optolux®

De Orgalit®-glazen zijn de basis in de wereld van unifocale kunststof - merkproducten. De Optolux®-glazen zijn het enige type unifocale glazen die nog beschikbaar zijn in mineraal of glas. 

Deze glazen vallen onder de categorie 'brons' en bieden zo een standaard comfort

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.