Vision Company powered by optoVision

Kiezen voor optoVision brilglazen is dé juiste keuze! 

Enerzijds hebben we een uitgebreid gamma aan unifocale stock-glazen tegen scherpe netto- prijzen. Zowel sferische als asferische glazen, zonneglazen als verkleurende glazen, kleine diameters en hoge cilinders. Voor een uitermate klanttevredenheid, vandaag besteld = morgen in uw zaak geleverd.
Anderzijds hebben we voor de brildrager die net dat tikkeltje meer wil of uitzonderlijke behoeftes heeft ons productie-gamma. Help uw klant met het samen stellen van zijn of haar bril en breng het goed, beter, best verhaal naar boven aan de hand van onze 3 medailles: brons, zilver en goud.

Testen?

Wilt u als opticien een objectieve keuze kunnen maken voor een glasleverancier? Vraag dan zeker een paar gratis testglazen* zodat u zelf het verschil kan voelen. Want, een tevreden klant is er twee waard. 

Onze sterktes:

 • esthetische coatings
 • kwalitatieve coatings 
 • vlakke glazen
 • kleuren op staal

(*aanbod enkel geldig voor opticiens) 

Help uw klant bij het samenstellen van zijn of haar glazen

Bij de keuze van een bril overlopen we meerdere vragen. Eigenlijk is het alsof we een sandwich samenstellen. De algemene keuzes gaan over het type glas en de eigenschappen daarvan. Onder deze vragen vallen er meerdere sub-keuzes. Onder deze rubriek maakt u een keuze voor het glastype en design. 

 1. Type glas - unifocaal, multifocaal, sport of computer
  1. Glasdesign - goud, zilver, brons
 2. Eigenschappen
  1. Materiaal waaruit het glas bestaat
  2. Index of dikte
  3. Toepassingen of doel (zon, autorijden, eyecare,...)
  4. Ontspiegeling of coating

Ontdek hier de weg van uw brilglazen.

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.