Kolor Blind

Oplossing voor kleurenblinden door middel van brilglazen

Ze bestaan, glazen die mensen met kleurenblindheid terug meer kleur laten zien.

Met onze Kolorblind glazen bieden wij een oplossing aan voor Deuteranomalie (ontbreken van groene kegeltjes) en Protanomalie (ontbreken van rode kegeltjes). Een oplossing voor Tritanomalie  is er echter nog niet op de markt.

Met de Kolorblind glazen kunnen we mensen met boven genoemde kleurenblindheid terug 900.000 kleurnuances laten waarnemen. Tot 3x zoveel als deze mensen gewoon zijn.

De glazen hebben een specifieke kleurentint in functie van het type daltonisme: roze of violet. Daarbovenop komt een blauwe mirror coating om de glazen er als een gewone zonnebril te laten uitzien. Deze glazen absorberen dan ook 100% van het UVA- en UVB-stralen voor een maximale bescherming tegen de zon.

De Kolorblind glazen zijn zowel beschikbaar als unifocale als multifocale glazen. Best draagt u ze maximum 3uur per dag binnenshuis of buitenshuis bij een grauwe dag. Bij zonneschijn kan u ze onbeperkt dragen buitenshuis. 

Raadpleeg onze shopfinder om een opticien te vinden in uw regio die Kolor-Blind verdeelt. Zij begeleiden u graag om de juiste Kolorblind glazen te kiezen in functie van uw type Daltonisme.

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.