Glas van de toekomst!

Elk van ons groeit op in een multimedia maatschapij. Dit brengt veel voordelen met zich mee, echter moeten we ons beschermen tegen de nadelen ervan bijvoorbeeld tegen hacking en virussen. Zo moeten we ons ook beschermen tegen alle blauwe UV-licht. Een overvloed aan dit UV-licht kan leiden tot cataract. 

Maar ook mensen die overgevoelig zijn aan licht, bijvoorbeeld door een operatie die ze net doorstaan hebben of voor mensen die simpelweg lichtgevoelig zijn. 

Daarom gelooft Vision Company dat dit het glas van de toekomst wordt. Beter voorkomen dan genezen. 

Deze glazen zijn verkrijgbaar in de meeste unifocaal of enkelzicht glazen en multifocaal of dubbelzicht glazen. Wenst u meer te weten over de zojuist opgenoemde glazen? Kijk dan even onder de rubriek unifocaal en/of progressief om het onderscheid te zien tussen de verschillende types unifocalen en multifocalen.

Care

De Care-producten van optoVision filteren tot 420nm van het schadelijk blauw UV-licht in het glas zelf. Net zoals bij de Formula 2 Drive glazen zit er in het materiaal (kunststof) van het glas zelf een UV-filter verwerkt. 

Dit glas is te verkrijgen in zo goed als elke type unifocaal of multifocaal. Bovendien kan ook elke ontspiegeling erop gelegd worden.  

De Care glazen zijn ook zeer effectief voor mensen die last hebben van nachtblindheid. Bent u een fervent chauffeur? Kies dan zeker voor een extra paar Formula 2 Drive glazen. Deze hebben een aangepast glasdesign met de nadruk op het tussen en verzicht.

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.