PunKouture  |  TAVAT

TAVAT, Zonnebril, Collab

SM16 x TAVAT collab

De visie van SM16 (Statomentale16) is bedacht door Francesco Nicoletti, een inwoner van Matera, en zijn concept is eenvoudig: pronk met je karakter en geef uiting aan je innerlijke verlangen dat zegt: "F*ck it, ik besta, en ik spreek voor mezelf!

Roberta & Francesco ontmoetten elkaar in zijn concept store: Smalti e Colori, een ontmoetingsplaats dat individuen aanmoedigt om hun uniciteit uit te drukken en hun ideeën te delen. Je vindt er de meest unieke brillen. Sindsdien wisselen ze ideeën uit en brainstormen ze. Uit al die ideeën ontstond plots, best heel organisch, een samenwerking, een collab.

Een nieuwe limited edition-collectie kreeg vorm, een nieuw concept werd geboren: “PunKouture”. Een collectie met de nadruk op individualisme, uniciteit, gedurfdheid. Monturen waarmee je opvalt en letterlijk een statement maakt, monturen die meer zijn dan een accessoire, ‘they are a movement’, a state of being, We are doing it our way!

Uiteraard geen collab met TAVAT zonder melanineglazen. Ook de “PunKouture”-collectie is voorzien van de uiterst kwalitatieve melanine zonneglazen voor een ultieme oogbescherming, een verbeterd scherptezicht en een verhoogd contrast. 

Interesse in dit montuur?
Maak snel een afspraak bij de betere optiekzaak bij jou in de buurt!

Favorieten
Zoek een optiekzaak

Interesse in dit montuur?
Maak snel een afspraak bij de betere optiekzaak bij jou in de buurt!

Favorieten
Zoek een optiekzaak

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.