Ex-Cam   |  TAVAT

TAVAT, Zonnebril, Ex-cam

TAVAT vindt voor deze reeks haar inspiratie in de wereld van luxe reizen.De reizende man die zich in de lucht begeeft. Hij is iemand die altijd op weg is en geniet van het moment.

Ex-Cam geeft het individu de keuze om in zijn levensstijl te leven: van stad tot stad is hij een snel bewegende globetrotter. Hij heeft geen kantoor maar een strak tijdschema om zich aan te houden. Ex-Cam is de ideale metgezel voor een buitengewone reis.

Dit verhaal vinden we ook terug in het design van de brillen. Wanneer je de veren sluit komen de wieltjes uit net zoals een vliegtuig die zich klaar maakt om de landing in te zetten.
Simpelheid en functionaliteit. De Ex-Cam zonnebril is zo ontworpen om perfect te passen en te voldoen aan de prestatiebehoeften van piloten en iedereen die waarde hecht aan comfort, bescherming en een high-definition zicht door melaninlenzen. De veren geven een originele touch aan de klassieke stijl van de Ex-cam brillen. Ze zijn vervaardigd uit medisch roestvrij staal en gaan perfect samen met uitgebreide dagelijke slijtage evenals met een koptelefoon of onder een helm.

Interesse in dit montuur?
Maak snel een afspraak bij de betere optiekzaak bij jou in de buurt!

Favorieten
Zoek een optiekzaak

Interesse in dit montuur?
Maak snel een afspraak bij de betere optiekzaak bij jou in de buurt!

Favorieten
Zoek een optiekzaak

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.