Tactile   |  TAVAT

TAVAT, Optische bril, Tactile

Deze collectie is geïnspireerd op de prachtige meren van Noord-Italë. Zijn natuurlijke en architecturale schoonheid zorgt voor klassieke Italiaanse taferelen: pittoreske balkons langs het water, slapende dorpjes volledig uit kasseien en stenen huisjes, afgesloten tuintjes en exotische bloemen. De dramatische landschappen en adembenemende uitzichten zorgen er niet alleen voor dat dit een populaire bestemming is. Hier ontdekken mensen zichzelf en gaan ze aan het reflecteren. De Tactile-reeks weerspiegelt deze uniekheden en is zo bedoeld voor mensen die deze emotie weten te appreciëren. Het kleurenpallet van de Tactile-reeks is geïnspireerd op texturen en tinten die we in de natuur terug vinden. Bovendien heeft elk model een unieke naam die verwijst naar enkele populaire dorpjes die zich rond meren begeven. 

De Tactile-veer werkt als een soort kliksysteem met een mini-tandwiel. Op die manier klikt de bril stap voor stap toe bij het sluiten van de veren. Ook bij het afnemen van de bril kunnen de veren éen slag overslaan. Op die manier blijft de bril heel comfortabel en rekken de veren niet uit.

Interesse in dit montuur?
Maak snel een afspraak bij de betere optiekzaak bij jou in de buurt!

Favorieten
Zoek een optiekzaak

Interesse in dit montuur?
Maak snel een afspraak bij de betere optiekzaak bij jou in de buurt!

Favorieten
Zoek een optiekzaak

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.