i'Syncro 3D  |  optoVision

Met de i'Syncro 3D brengen we oogrefractie naar een volledig nieuwe dimensie.

Refractie wordt al ruim 80 jaar op dezelfde manier uitgevoerd: er wordt eerst 1 oog afgedekt, daarna wordt het andere oog afgedekt. Laten we eerlijk zijn, eigenlijk is dit absoluut geen natuurlijke situatie. Met de i'Syncro blijft het refractieproces hetzelfde, enkel de tool is veel hipper en hedendaagser. Aan de hand van een 3D-tv, de iPad, de Apple TV en de i'Syncro app die geïnstalleerd wordt op de Apple TV en de iPad kan u stap voor stap de volledige 3D-refractie uitvoeren. Bovendien kan u met de update ook refracties uitvoeren om het nachtzicht te bepalen.

We bekomen de volgende voordelen ten opzichte van een refractie op de conventionele manier:

  • Natuurlijke refractie met beide ogen open (ideaal voor mensen met een lui oog)
  • Kleur maakt de refractie veel realistischer
  • Test wordt afgenomen onder stereoscopische omstandigheden. 
  • Comfortabele situatie: klant zit neer
  • Speelt in op beleving en voelt veel minder medisch aan
  • Persoon die de klant vergezelt kan ook een 3D-bril opzetten waardoor men in discussie treedt. Dit verhoogt de kans dat er bij deze persoon ook een nood gecreëerd wordt. 

Velen zullen denken dat dit een tool is van I'Pro. In werkelijkheid is de i'Syncro uitgevonden door Pasman en Kalda (Paskal). optoVision heeft deze samen met Paskal individueel aangepast, zo heeft optoVision een eigen versie ontwikkeld.

Interesse in dit apparaat?
Contacteer ons!

Contacteer ons

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.