Verduidelijking – heeft u extreem hoge sterktes zoals een +20 of -20?

Was het altijd al uw droom om een metaal montuurtje te dragen? Krijgt u als antwoord steeds, ja maar uw glazen gaan te dik zijn, dat gaat echt niet mooi zijn! Dan is uw oplossing nu nabij! Met ons ‘Specials gamma’ bieden wij een oplossing voor esthetische glazen in de meest ondenkbaar, hoge sterktes. Onze ‘Specials’. De leverancier past de meest geavanceerde technieken toe voor een verrassend resultaat!

Vision Specials

Zowel voor unifocale, progressieve als bifocale glazen kan u in het ‘Vision Specials gamma’ terecht met uw extreem hoge sterktes. Om het mooiste resultaat te bekomen, wordt er vaak een lenti in het glas verwerkt. Een lenti is over het algemeen herkenbaar door een ‘putje’ in het glas. Met ons Specials gamma, zeggen we vaarwel tegen die opzichtige put in het glas. Er zal nog steeds een hoogteverschil zijn, deze wordt echter mooi aangepast aan het door u gekozen montuur. Wij noemen het een ‘onzichtbare’ Lenti, alsof hij “wegebt” in uw montuur. U hoort het alvast, we zorgen niet alleen voor het beste visuele comfort maar ook voor de meest esthetische oplossing.

Ontdek al onze type glazen in de Vision Company brochure.

Interesse in dit glas? Maak snel een afspraak bij de beter optiekzaak bij jou in de buurt!

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.