Een woordje uitleg...

Om te lezen, moeten onze ogen ‘accommoderen’ of scherp stellen voor dichtbij zicht. Hiervoor moet het oog een klein spiertje aanspannen zodat de lens zich boller kan maken. Wie uren wil lezen, vraagt dus heel wat van zo’n klein spiertje. Na een hele dag studeren, kan u zo zeker last hebben van visuele vermoeidheid. Kijk eens even verder weg, is het beter nu? Exact! 

Onze welness of anti-fatigue glazen bieden een preventieve oplossing zodat u gegarandeerd meer comfort ervaart en het studeren veel langer kan volhouden. U hoeft dus zeker geen brildrager te zijn om hier gebruik van te maken. 

Wilt u bovendien de optimale preventieve bescherming voor uw ogen tegen schadelijk blauw licht van allerlei digitale schermen en de zon? Kies dan zeker een Orgalit Welness glas met de 'care' eigenschap. 

Orgalit® Digital 4.1

De Orgalit® Digital glazen bieden extra ondersteuning van het nabijzicht. Bv voor mensen die veel werken op GSM en tablet, veel lezen, studenten,... . De extra ondersteuning vertaalt zich in een lichte verhoging van de sterkte met 0.5 dpt in het onderste deel van het glas. Zo worden onze ogen minder snel vermoeid. Dit glas is ook zeker aan te raden voor een niet-brildrager.

Deze glazen worden vervaardigd met de freeform slijptechniek waardoor ze een identiek gezichtsveld voor beide ogen (ongeacht verschillende sterktes en dankzij digitale optimalisering) garanderen.

Deze glazen behoren tot de categorie 'zilver' en bieden ze zo een super comfort

Care

De Care-producten van optoVision filteren tot 420nm van het schadelijk blauw UV-licht in het glas zelf. Net zoals bij de Formula 2 Drive glazen zit er in het materiaal (kunststof) van het glas zelf een UV-filter verwerkt. 

Dit glas is te verkrijgen in zo goed als elke type unifocaal of multifocaal. Bovendien kan ook elke ontspiegeling erop gelegd worden.  

De Care glazen zijn ook zeer effectief voor mensen die last hebben van nachtblindheid. Bent u een fervent chauffeur? Kies dan zeker voor een extra paar Formula 2 Drive glazen. Deze hebben een aangepast glasdesign met de nadruk op het tussen en verzicht.

Ontdek al onze type glazen in de Vision Company brochure.

Interesse in dit glas? Maak snel een afspraak bij de beter optiekzaak bij jou in de buurt!

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.