Een woordje meer...

U had vroeger bifocale glazen. In bifocale glazen zit een maantje verwerkt waardoor u keek om te lezen. Steeds meer glasleveranciers maken de overgang naar de multifocalen die u nu draagt. Op die manier is het mogelijk dat de glasproducent van uw opticien deze glazen niet meer aanbiedt.
Wij hechten echter veel belang aan het comfort dat iemand beleeft bij het dragen van zijn of haar bril. Verandering is moeilijk en zeker voor mensen op leeftijd. U kan ons aanbod hieronder terugvinden.

Wilt u bovendien de optimale preventieve bescherming voor uw ogen tegen schadelijk blauw licht van allerlei digitale schermen en de zon? Kies dan zeker een bifocaal glas met een extra i-Protection Blue GT+ ontspiegeling.

Straight - Orgalit®

De bifocale glazen met een 'straight' segment hebben een 'maantje' om te lezen. Dit maantje is aan de bovenzijde plat. Ook de bifocale bril hierboven heeft een 'straight' segment. 

Curved Orgalit® - Optolux®

De bifocale glazen met een 'curved' segment hebben een 'maantje' om te lezen. Dit maantje is aan de bovenzijde bol. 

De Curved-glazen zijn het enige type bifocale glazen die nog beschikbaar zijn in mineraal of glas. 

i-Protection® Blue GT+

De i-Protection® Blue GT+ bestaat net zoals de NT+ en de Pure HT+ uit 11 verschillende lagen. Samen vormen ze de sterkste coatings aanwezig in ons gamma. 

Ook hier vinden we uiteraard enkele verschillen terug: de Blue GT+ heeft een blauwe esthetische restreflex. Bovendien wordt het blauw schadelijk licht gereflecteerd tot om en bij de 420nm. 

Sinds september 2020 onderging deze ontspiegeling een optimalisatie dankzij constant R&D (research and development). Het resultaat: gemakkelijker te poetsen glazen, een hogere duurzaamheid en een langere levensduur.

Garantie = 3 jaar

Ontdek al onze type glazen in de Vision Company brochure.

Interesse in dit glas? Maak snel een afspraak bij de beter optiekzaak bij jou in de buurt!

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.