Een woordje meer...

Heeft u een hekel aan de schittering van de zon op het water? Of is de skipiste oh zo fel door het weerkaatsende licht? Heeft u er genoeg van en wilt u comfortabel skiën, snowboarden, aan watersport doen, … ? Kies dan voor polariserende zonneglazen. Deze glazen nemen de schittering volledig weg en bieden u een perfect contrast. 

Hoeft u normaal geen bril te dragen? Geen probleem! Dan kan u kiezen voor een unifocaal (Orgalit®) glas zonder sterkte maar met een extra Polalit filter. Het is deze filter die alle reflecties zal filteren. 

Draagt u wel een bril voor ver, dicht of beide? Overweeg dan zeker onze speciale sportglazen met extra Polalit filter. 

Polalit

De Polalit zonneglazen zorgen ervoor dat elke schittering op water en sneeuw weggenomen wordt. Bovendien werken deze glazen contrastverhogend. 

Deze Polalit filter is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Bruin 78%
  • Grijs 83%
  • Groen 85%

Orgalit® - Optolux®

De Orgalit®-glazen zijn de basis in de wereld van unifocale kunststof - merkproducten. De Optolux®-glazen zijn het enige type unifocale glazen die nog beschikbaar zijn in mineraal of glas. 

Deze glazen vallen onder de categorie 'brons' en bieden zo een standaard comfort

Sport Orgalit®

Ook de Sport Orgalit® glazen bieden elke brildrager die ver of dicht slecht of wazig ziet alle kijkcomfort tijdens het sporten. Deze glazen worden via de conventionele slijptechniek vervaardigd in tegenstelling tot de Optosport® glazen die hierboven werden beschreven. 

Deze glazen bieden een standaard comfort tijdens sportieve activiteiten en behoren zo tot de categorie 'brons'. 

We bereiken dit comfort door rekening te houden met individuele parameters zoals de vertex en de kromming van de montuur.

O'Sport® 60 Orgalit®

De O'Sport® 60 glazen zijn gepersonaliseerde progressieve glazen voor sportbrillen. Bij O'Sport® progressieve glazen verzekeren we een groter gezichtsveld voor verzicht dan bij onze dagelijkse progressieve glazen. Ze zijn geoptimaliseerd voor verzicht en tussenafstanden. 

De glazen worden vervaardigd met de freeform slijptechniek waardoor we een identiek gezichtsveld voor beide ogen garanderen ongeacht de sterkte (d.m.v. digitale optimalisering). 
Verder verzekeren we een duidelijk zicht van bewegende objecten tot in de periferie of rand van het glas. Dit bereiken we door rekening te houden met de wet van Listing. 

Op die manier is het O'Sport® 60 glas een op maat geslepen glas met een gepersonaliseerd zicht en een premium comfort. 

We bereiken dit sterk verhoogd comfort door rekening te houden met de volgende parameters: pupilafstand, vertex, doorbuigingshoek en kromming (tot 25°) van de montuur.

Ontdek al onze type glazen in de Vision Company brochure.

Interesse in dit glas? Maak snel een afspraak bij de beter optiekzaak bij jou in de buurt!

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.