Een woordje meer...

Progressieve glazen zijn ontwikkeld om u te voorzien van een allround comfort: kortbij, op tussenafstand en veraf. Wie echter voor zijn beroep, hobby, … dagdagelijks vele uren achter de computer slijt, zal snel merken dat de allround-bril niet altijd het gewenste comfort levert.

De afstand van een scherm bevindt zich op een +- 80 cm van onze ogen. De Indoor glazen zijn dan ook zo geoptimaliseerd dat u op die afstand een heel breed zicht zal hebben. Ze zijn als het ware geoptimaliseerd aan dergelijke tussenafstanden.

De Indoor glazen bieden u zo de perfecte aanvulling op uw progressieve bril.

Wilt u bovendien de optimale preventieve bescherming voor uw ogen tegen schadelijk blauw licht van allerlei digitale schermen en de zon? Kies dan zeker een Indoor glas met de 'care' eigenschap.

Indoor® 4.1 Orgalit®

De Indoor® 4.1 glazen zijn beeldschermglazen ideaal voor werken op korte afstand en beeldschermafstand. Bovendien kan met deze glazen tot op 4 meter afstand scherp zien. Ideaal voor leerkrachten, bediendes aan de balie, kantoormedewerkers…

Ze zijn zo de perfecte aanvulling op progressieve glazen.

De glazen worden vervaardigd met de freeform slijptechniek. Door de digitale optimalisering van het glasdesign bereiken we identieke gezichtsvelden ongeacht de dioptrie. Door bovendien rekening te houden met de individuele parameters zoals de pupilafstand, vertex en kromming van de montuur verkrijgen we een sterk geïndividualiseerd glas.

U kan zelf de optimale afstemming van uw glazen kiezen: boek, pc of de kamer. Of u kiest zelf uw individuele belangrijkste kijkafstand.

Met extra Near Vision ID, bekomen we een verbeterd zicht voor de nabij-afstand tot wel 40%!

Deze glazen behoren tot de categorie ‘goud’ en bieden een premium comfort.

Indoor® Fit Orgalit®

Deze glazen bieden net zoals de Indoor® 4.0 glazen extra comfort voor werken op korte afstand en beeldschermafstand. Ook deze glazen garanderen een scherp zicht tot 4m en zijn zo ideaal voor leerkrachten, bediendes aan de balie, kantoormedewerkers,…

De perfecte aanvulling op progressieve glazen.

Net zoals bij de Indoor® 4.0 glazen worden Indoor® Fit glazen geproduceerd met de freeform slijptechniek. Door de digitale optimalisering van het glasdesign bereiken we identieke gezichtsvelden ongeacht de dioptrie.

Ze verschillen van de Indoor® 4.0 glazen doordat er enkel rekening wordt gehouden met de individuele parameter ‘pupilafstand’. Op die manier bekomen we een geoptimaliseerd glas. Ook de optie ‘Near Vision ID’ (verbetering nabij-zicht tot 40%) is bij deze glazen niet mogelijk.

U kan zelf de optimale afstemming van uw glazen kiezen: boek, pc of de kamer. Of u kiest zelf uw individuele belangrijkste kijkafstand. 

Deze glazen behoren tot de categorie 'goud' en bieden een premium comfort.

Indoor® + Orgalit®

Ook de Indoor® + glazen zijn ideale glazen voor activiteiten op lees- als schermafstand. Het ideale zicht wordt bereikt wanneer ze ingezet worden op een werkafstand van 80cm. Zo bereiken we een groter gezichtsveld op deze afstand dan bij leesbrillen. 

Op die manier behoort dit glas tot de categorie 'zilver' en biedt het de drager een super comfort.

Bij het bestellen, dient men de correctie voor nabij te vermelden. De degressie heeft een dioptrie van 0.8 of 1.5.

Care

De Care-producten van optoVision filteren tot 420nm van het schadelijk blauw UV-licht in het glas zelf. Net zoals bij de Formula 2 Drive glazen zit er in het materiaal (kunststof) van het glas zelf een UV-filter verwerkt. 

Dit glas is te verkrijgen in zo goed als elke type unifocaal of multifocaal. Bovendien kan ook elke ontspiegeling erop gelegd worden.  

De Care glazen zijn ook zeer effectief voor mensen die last hebben van nachtblindheid. Bent u een fervent chauffeur? Kies dan zeker voor een extra paar Formula 2 Drive glazen. Deze hebben een aangepast glasdesign met de nadruk op het tussen en verzicht.

Ontdek al onze type glazen in de Vision Company brochure.

Interesse in dit glas? Maak snel een afspraak bij de beter optiekzaak bij jou in de buurt!

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.