Voor brildragers en niet-brildragers...

Corrigeren van visie. 
Draagt u reeds een bril? Heeft u toch last van dubbel of wazig zicht? Digitale apparaten zorgen ervoor dat onze ogen continue verschillende posities moeten aannemen, ze moeten schakelen tussen grote en kleine afstanden en vervolgens naar elkaar toe en val elkaar weg draaien. Dit zorgt voor een enorme ballast op onze ogen. Het is perfect mogelijk om dit probleem op te lossen met een unifocale bril, in de volksmond gekend als leesbril. Echter bieden de indoor of beeldscherm glazen een veel ruimer zicht zodat het volledige beeldscherm scherp kan waargenomen worden. Dit zal bij een leesbril niet het geval zijn. 

Beschermen van onze ogen.
Bovendien zorgen allerlei digitale schermen ervoor dat we constant onderhevig zijn aan blauwviolet licht. Denk maar aan onze smartphone, computer of laptop, tv, tablet en dergelijke. Wanneer we onze ogen gedurende langere tijden blootstellen aan dit licht, lopen we op lange termijn het risico om ons netvlies te beschadigen. De ultieme oplossing ligt binnen handbereik. Door te kiezen voor een extra filter in het materiaal van de Indoorglazen wordt dit licht gefilterd. Het resultaat? Onze ogen zijn in hoge mate beschermd tegen het blauw UV licht en zijn zo veel minder onderhevig aan blijvende schade. Lees hieronder alles over de 'care' eigenschap.

Indoor® Fit Orgalit®

Deze glazen bieden net zoals de Indoor® 4.0 glazen extra comfort voor werken op korte afstand en beeldschermafstand. Ook deze glazen garanderen een scherp zicht tot 4m en zijn zo ideaal voor leerkrachten, bediendes aan de balie, kantoormedewerkers,…

De perfecte aanvulling op progressieve glazen.

Net zoals bij de Indoor® 4.0 glazen worden Indoor® Fit glazen geproduceerd met de freeform slijptechniek. Door de digitale optimalisering van het glasdesign bereiken we identieke gezichtsvelden ongeacht de dioptrie.

Ze verschillen van de Indoor® 4.0 glazen doordat er enkel rekening wordt gehouden met de individuele parameter ‘pupilafstand’. Op die manier bekomen we een geoptimaliseerd glas. Ook de optie ‘Near Vision ID’ (verbetering nabij-zicht tot 40%) is bij deze glazen niet mogelijk.

U kan zelf de optimale afstemming van uw glazen kiezen: boek, pc of de kamer. Of u kiest zelf uw individuele belangrijkste kijkafstand. 

Deze glazen behoren tot de categorie 'goud' en bieden een premium comfort.

Indoor® + Orgalit®

Ook de Indoor® + glazen zijn ideale glazen voor activiteiten op lees- als schermafstand. Het ideale zicht wordt bereikt wanneer ze ingezet worden op een werkafstand van 80cm. Zo bereiken we een groter gezichtsveld op deze afstand dan bij leesbrillen. 

Op die manier behoort dit glas tot de categorie 'zilver' en biedt het de drager een super comfort.

Bij het bestellen, dient men de correctie voor nabij te vermelden. De degressie heeft een dioptrie van 0.8 of 1.5.

Care

De Care-producten van optoVision filteren tot 420nm van het schadelijk blauw UV-licht in het glas zelf. Net zoals bij de Formula 2 Drive glazen zit er in het materiaal (kunststof) van het glas zelf een UV-filter verwerkt. 

Dit glas is te verkrijgen in zo goed als elke type unifocaal of multifocaal. Bovendien kan ook elke ontspiegeling erop gelegd worden.  

De Care glazen zijn ook zeer effectief voor mensen die last hebben van nachtblindheid. Bent u een fervent chauffeur? Kies dan zeker voor een extra paar Formula 2 Drive glazen. Deze hebben een aangepast glasdesign met de nadruk op het tussen en verzicht.

Ontdek al onze type glazen in de Vision Company brochure.

Interesse in dit glas? Maak snel een afspraak bij de beter optiekzaak bij jou in de buurt!

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.