Verduidelijking...

Krijgt u steeds hetzelfde verhaal van verschillende opticiens? Nee meneer, nee mevrouw, wij kunnen u geen progressieve of multifocale glazen aanbieden. Uw sterktes zijn veel te hoog. Wij kunnen u enkel verder helpen met 2 aparte brillen, ééntje voor veraf en ééntje voor dichtbij… 

Vision Company en optoVision zijn er om een antwoord te bieden op uw hoge sterktes. Met de O'Design + en O'Design - helpen wij u graag verder.

Wilt u bovendien de optimale preventieve bescherming voor uw ogen tegen schadelijk blauw licht van allerlei digitale schermen en de zon? Kies dan zeker voor de O'Design +/- met de iProtection Blue GT ontspiegeling. 

O'Design® You + / - Orgalit®

De O'Design® You +/- glazen bieden alle zelfde voordelen zoals de O'Design® You. Het zijn progressieve glazen die techniciteit en eenvoud tegelijk bieden. Het is een op maat geslepen glas met een gepersonaliseerd zicht. 

Deze glazen worden vervaardigd met de freeform slijptechniek waardoor ze een natuurlijk zicht (door optimalisering in functie van de draagpositie) en een identiek gezichtsveld voor beide ogen (ongeacht verschillende sterktes en dankzij digitale optimalisering) garanderen.
Bovendien wordt er rekening gehouden met 1 individuele parameter, de pupilafstand. Dit resulteert in een ideaal zicht omdat er rekening gehouden wordt met de individuele noden van de brildrager. 
Uiteraard is er ook een verschil. De O'Design® You +/- glazen zijn er voor mensen met extreem hoge of extreem lage sterktes. Bovendien zullen de glazen veel esthetischer zijn.

Zo behoren deze glazen ook tot de categorie 'goud' en bieden zij hetzelfde premium comfort

i-Protection® Blue GT+

De i-Protection® Blue GT+ bestaat net zoals de NT+ en de Pure HT+ uit 11 verschillende lagen. Samen vormen ze de sterkste coatings aanwezig in ons gamma. 

Ook hier vinden we uiteraard enkele verschillen terug: de Blue GT+ heeft een blauwe esthetische restreflex. Bovendien wordt het blauw schadelijk licht gereflecteerd tot om en bij de 420nm. 

Sinds september 2020 onderging deze ontspiegeling een optimalisatie dankzij constant R&D (research and development). Het resultaat: gemakkelijker te poetsen glazen, een hogere duurzaamheid en een langere levensduur.

Garantie = 3 jaar

Ontdek al onze type glazen in de Vision Company brochure.

Interesse in dit glas? Maak snel een afspraak bij de beter optiekzaak bij jou in de buurt!

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij zijn er om jouw te helpen met dat beeld. Van brochures tot stickers met een verhaal.

Wij begeleiden, coachen en stomen jouw klaar voor de hedendaagse Business-wereld. Leuke sessies toegespitst op je vakgebied.